И КУРТОНИТЕ ВО ИНФОМАКС ОТКРИВААТ КОЈ ГО СНИМАЛ ОРЦЕ!

Објавено на 14.12.2019 во 15:14:43 часот | Македонија

 * реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 * реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

  
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Наводно смимач бил некој Столе, газда на фирмата СВ Инвест од Битола. Во таа насока пишуваше и Латас, но потоа се предомисли и објави дека снимак бил Целе од Пелистера. 

Линк до сторијата, овде. Но Мактел успеа да дознае кој го снимал Орце, нема да ви се верува. ВО наредната сторија на Мактел ќе дознаете, бидете тука.

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет