ПОРТПАРОЛОТ НА ГРАД СКОПЈЕ, САЛИХУ: Пластичарска улица наскоро ќе ја заличи, и тоа со средени тротоари, велосипедски патеки итн. #Скопје

Објавено на 12.12.2019 во 15:05:27 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Valon SALIHU
 
Пластичарска улица наскоро ќе ја заличи, и тоа со средени тротоари, велосипедски патеки итн. #Скопје

 

 

loading...

 

Македонија

Свет