СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ СЕ ШЕГУВААТ НА СМЕТКА НА НЕКОГАШ УГЛЕДНИОТ И ГОЛЕМ НОВИНАР ГЕРОВСКИ

Објавено на 11.12.2019 во 15:48:30 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Еднаш најценет новинар, основач и уредник на култниот ДНЕВНИК да се сведеш на ова ниво цела држава да ти се смее, леелее која е тоа трагедија човече...
 
Самоубиството новинарско на едно новинарско перо, каква трагедија, жал да те фати!!!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет