Аеродром блесна во новогодишен сјај. Илјадници светилки симболично го означија почетокот на новогодишните и божиќните празнувања

Објавено на 11.12.2019 во 13:47:11 часот | Македонија

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет