ЗАЕВ: Ја поздравувам иницијативата покрај школите за родителство во Скопје, Гостивар и Битола, да бидат отворени и во Струмица, Охрид и Куманово. Во план се уште 3 нови школи во 2020

Објавено на 10.12.2019 во 22:40:00 часот | Македонија

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

   

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ја поздравувам иницијативата покрај школите за родителство во Скопје, Гостивар и Битола, да бидат отворени и во Струмица, Охрид и Куманово.

Во план се уште 3 нови школи во 2020. Го поздравувам меморандумот со кој продолжува соработката меѓу @ZdravstvoMK и @Pivara_Skopje.

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет