Најчевска: Случајот со баба Перса е најголем можен доказ дека СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не се исти

Објавено на 08.12.2019 во 12:50:40 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Не знам дали разбираат тие од ВМРО-ДПМНЕ дека тоа што некоја баба Перса му кажала на премиерот Заев во лице што мисли за него и некој граѓанин од улица му објаснувал на градоначалникот Шилегов што не му се допаѓа во градот е најголем можен доказ дека СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ не се исти, дека работите од корен се промениле и сега граѓаните можат да кажат што мислат без за тоа да бидат сотрени.

Не знам дали е навистина така, меѓутоа, колку повеќе вакви случаи се појават толку повеќе ќе се зацврсти ова мислење.

ФБ статус на Мирјана Најчевска

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет