ИЛИЈА ЈОВАНОВСКИ: Слободната зона и ИКТ центарот се две инвестиции во Прилеп вредни 17 милиона евра!

Објавено на 07.12.2019 во 15:48:44 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет