(ВИДЕО) НА НЕРВОЗНИОТ КАМЧЕВ МУ СЕ ИСПУШТИЈА ДВЕ РАБОТИ, ПРИЗНА НЕШТО ШОКАНТНО: Ако бев крив ќе си платев и немаше да има ИМПЕРИЈА, немојте да мислите дека ќе седам тука за некој да ме уништува?!?!

Објавено на 06.12.2019 во 23:20:46 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Во 6-та минута од изјавата пред новинарите, нервозниот Камчев се истрча и кажа две шокантни работи:

- Да бев крив ќе си платев и немаше да има ИМПЕРИЈА!

- Немој да мислите дека ќе седам тука за некој да ме уништува, ќе се борам...

Овие две работи кажуваат многу поразителни работи. Првото признание значи дека тој и порано кога бил крив често си плаќал и немало истраги против него, а второто пак најавува дека тој има намера сепак да избега од земјава...

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет