(ВИДЕО) БОМБА НА КАЛАЈЏИЕВ: Иванов е во голема невоља, со помилувањата тој има направено тешко кривично дело - злоупотреба на службена положба за незаконско помилување на свои партиски другари!

Објавено на 05.12.2019 во 22:24:41 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет