Добро бе Сиљановска, имаш ли ти срам, имаш ли ти лимит на тоа колку долгa и дебела ВМРОВСКА КНЕДЛА можеш да голтнеш пред очите на целата јавност?!?!

Објавено на 04.12.2019 во 17:51:55 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ееееј човече, професорка по уставно право која не отече на минатата кампања за тоа колку она била поборник за правото па дури ќе го вовела правото во политиката и на домашен и на меѓународен план дрн дрн ШИЈА МИ ГА ЏУРО, значи истата таа потроши цел саат на Тв Алфа со разин ОКРУГЛО ПА НА ЌОШЕ за тоа како никој не ссмеел да му прави притисок на уставен суд, владата и собранието не смееле да се мешаат во работењето на уставен суд итн итн...

Во моменти кога Уставен Суд прави напори да ги врати амнестиите на Хорхе?!?!?!

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Па добро бе има ли оваа жена црвена линија до каде ќе оди во ГОЛТАЊЕТО НА ВМРОВСКАТА КНЕДЛА пред очите на целата јавност!?!

Како на дугме е спремна да се појави на тв и да брани нешто што не се брани?!?!

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Дури и еден Геро излезе со колумна да сме го оставиле Уставен Суд на  мира да си работи како што знае?!?!

Ама ај Геро е новинар, но оваа е професор по право бре човече?!?!

Наместо да урла и да се дере со дрва и камења по уставните судии што решиле да враќаат амнестија на 50 мафијаши, таа со дрн дрн паламудење со тој нејзин лигав помпезен елитистички глас се лигавеше и се лигавеше толку расипано и гнасно како лигав црв цел еден саат со една и една намера, да го брани уставен во намерата да ја врати амнестијата на Хорхе?!?!

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ниту даде идеја и предлог како да го спречиме Уставен да ја врати амнестијата која е донесена нелегално, таа цел саат го величеше уставен суд и не караше сите нас кои сме се дрзнале да го критиквуаме?!?!

Требало да си молчиме додека цела мафија и цел режим добива ослободување од сите судски процеси и судски прогон?!?!

Колку гнасна расипана жена, отров, вакви со универзитетски титули за најголемото зло, знаат многу добро за што се работи и со своите професорски титули и служат на мафијата!!!

 

 

* реклами:

loading...

 

Колумни

Македонија