ПОМОШНИЦИ НА ТРАМП ЗАГРИЖЕНИ ЗА НЕГОВОТО ЗДРАВЈЕ: Често заборава, се губи, лесно избувнува, некогаш зборува неразбирливо

Објавено на 01.12.2019 во 20:26:46 часот | Свет

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

   

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Овие денови најисплатливо е да напишеш книга за Трамп ако си во негова близина и да издадеш некои пикантерии.

За овие 3-4 години додека е претседател Трамп излегоа неколку книги со таква содржина, најновата излезе денеска и е напишана од анонимен извор во Белата Куќа.

Во книгата се сведочи една загриженост за менталното здравје на Трамп, наводно тој често заборавал, бил изгубен, лесно избувлив, некогаш мумплал неразбирливо...

Целата сторија на овој линк.

 

 

loading...

 

Свет

Македонија