УЧЕТЕ БЕ ВМРОВЦИ ОД СДСМ ШТО Е ПАТРИОТИЗАМ НА ДЕЛО: Гордост! Знамето на нашата татковина кренато на јарбол во Лондон, во пресрет на самитот на НАТО. Заедно со останатите 29 членки. Вредеше!

Објавено на 01.12.2019 во 16:19:54 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Гордост🇲🇰! Знамето на нашата татковина кренато на јарбол во Лондон, во пресрет на самитот на НАТО.
 
Заедно со останатите 29 членки. Вредеше!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет