ОБЈАВЕТЕ ГИ АДРЕСИТЕ НА УСТАВНИТЕ СУДИИ ШТО САКААТ ДА ГИ АКТИВИРААТ АМНЕСТИИТЕ НА ХОРХЕ, ДА ИМ ОТИДЕМЕ ДОМА И ЦЕЛ МЕСЕЦ ДА ИМ ГИ ОПКОЛИМЕ ДОМОВИТЕ ДА СЕ УСЕРАТ МАМИЦАТА НИВНА МАФИЈАШКА НЕНОРМАЛНА!!!

Објавено на 28.11.2019 во 21:41:07 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Па добро бе, овие уставни судии насадени таму од режимот освен 24/7 да мислат како да ги спасат Груевци со разни мајмунарии, друго мислат ли, прават ли?!?!

Спијат ли овие скотови воопшто или дење ноќе коваат планови како да најдат дупка во законите за да ги спасат мафијашите?!?!

Па добро бе има има трпение овој народ ама па ова више ги преминува сите лимити на трпение на еден народ, па до кога бе некој ќе се заебава во нас вака?!?!

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Што ние сме луди значи 5 години се бориме за правда, шарени револуции, СЈО, влади мењавме, десетици милиони евра се потрошија во стотици судски процеси и сега ОП НИШТО НЕ ВАЖИ?!?!

Аман бе уставни судии, знам дека сте скотови собрани од улилца, багра мафијашка најдолна најниска, гадови, гниди, орда бесрамна, ама сепак бе и такви каквои што сте никакви би требало да знаете дека му газите на народот на нерв...

Апелирам некој да ги објави домашните адреси на овие судии 5 на број и да одиме да им ги окполоиме домовите малце да се усерат мамицата нивна покварена ненормална!!!

Еден месец да не им дадеме од дома да излезат да им ги посипеме домовите со јајца и со пцовки, да се знае какви гадови и скотови живеат во овие домови.

Да се срамат од нив и децата и роднините и комшиите!!!

БАГРА!!!!

 

 

* реклами:

loading...

 

Колумни

Македонија