ЛЕКЦИЈА ПО ЕКОНОМИЈА ОД ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ: Кога имате повеќе фабрики и повеќе работници, нормално е дека ќе ви расте индустриското производство!

Објавено на 28.11.2019 во 14:27:33 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Зоран Заев
 
Брзиот развој на индустријата е еден од основните двигатели на целиот економски развој. Кога имате повеќе фабрики и повеќе работници, се разбира имате и зголемен раст на индустриското производство, а со тоа и директен удел во растот на БДП на Северна Македонија.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет