САМКА ИБРАИМОВСКИ: АЛО БРЕ, ШТО СЕ СИТЕ ВМРОВЦИ И СУДИИ УСРАЛЕ ОД ВЕТИНГ НА СУДИИ?!?!

Објавено на 22.11.2019 во 14:20:02 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Партијата за целосна еманципација на Ромите ПЦЕРСМ,од Република Северна Македонија реагира што судиите на Основните и Апелационите судови реагираа за Ветингот,демек требало посебни припреми да не се брзало, ако биде многу брзо немало да има ефекти, ние како партија сакаме да Ветингот почне веднаш,и тоа прво тие судии кои се осомничени и има индикацији дека нивните донесени пресуди се сомнителни и неправедни,и незнаеме зошто припреми, не се фудбалери па ќе ги припремаме за терен да играат утакмица, ако сакаме да донесеме правда во оваа држава мора да се види со каква кошула дошол за Судија и каква носи сега,не само тоа се знае како се прави ВЕТИНГ.
 
Потекло на имот на секој осомничен судија  односно Пресуда која ја донел е сомнителна,а богами ги има многу,и од Основините судии,Апелационите судии,и Републичкиот судски совет и Врховниот суд.

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Посебно сме огорчени од Пресуди донесени за нашата заедница односно за Ромите,каде се осудени со големи казни затвор за мали кривични дела,затоа како партија имаме судски пресуди кои граѓаните се жалеле во нашата партија,и тие пресуди можеме да ги дадеме на комисијата која ќе врши Ветинг.
 
На крајот зошто страв и многу реакции ако се исправни,ќе се провери и завршена работа,ако има докази за потекло од каде и што се парите нема страв,но со сигурност можеме да кажеме да има такви Судии кои ја искористиле својата Функција,и си го натовариле магарето за внуци и правнуци,нашиот лидер на неколку наврати на говорница јавно кажа за некој судии,но тоа пројде како магла,затоа како одговорна партија ќе доставиме за одредени судии барање за потекло на имот.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет