Јовановиќ: Заев нема да падне, а врескачите може да се консултираат со стручно лице

Објавено на 21.11.2019 во 22:24:48 часот | Македонија

Се врескаше “црешите, црешите, црешите”, за на крајот да се испостави дека биле болни. Па се посадија нови. Случајот е затворен.
Сакам да кажам, добро е да се вреска, веројатно врескајќи така се менаџира бесот, само не ми е јасно што бараат врескачите од Заев, и каква врска имаат црешите со “Вартоломејската ноќ”?

Можеби кога Заев ќе падне, врескачите му посакуваат “Вартоломејска ноќ”? Ова ми звучи како на времето со “Ноќта на долгите ножеви”, нели?

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Заев нема да падне, а врескачите за да го појачаат нивото на серотонин, може да се консултираат со стручно лице. Само нека му кажат на чичко доктор дека ‘допаминот’ е висок, сигурно ќе знае што да препише.
ФБ статус на Ненад Јовановиќ

 

 

loading...

 

Македонија

Свет