(ВИДЕО) ГЕНЕРАЛОТ ЕКСПЛОДИРА НА КАНАЛ 5: Вие сте лажен десничар, само го манипулирате народот да заглавува во затвори, зошто самиот лично не отидовте да го тепате Заев!

Објавено на 19.11.2019 во 23:14:20 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Вие сте лажен десничар па и кукавица, што не отидовте да се тепате вие со Заев и Џафери туку излажавте прост неук народ да заглави на 20 години робија, вие само ги манипулирате и лажете од позадина!

Генералот масакрира едно ќосе на Канал 5.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет