РЕФОРМИСТИТЕ ЗАД МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ СО УНИКАТНА ИДЕЈА: Нема шалтер на ова или она министерство, шалтер на оваа или онаа агенција... постои само еден државен шалтер!

Објавено на 19.11.2019 во 17:03:34 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Државен шалтер!

Контакт граѓанин - држава само преку единствен државен шалтер!

Нема шалтер на ова или она министерство, шалтер на оваа или онаа агенција... постои само еден државен шалтер!

Истиот ќе работи 24/7 и ќе го сретнете во општина, школо, универзитет, супер маркет, трговски центар, автобуска станица... секаде каде имате причина да бидете присутни поради друга потреба.

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Пр. Поднесувате барање до Министерство за правда во школо, при носење на Вашето дете на настава. Позадинската шалтерска служба, тоа го скенира и распределува по ЕЛЕКТРОНСКА постапка. Добивате единствен број на предмет, преку кој на секој шалтер, телефон или интернет пристап, ќе можете да проверите до каде е Вашето барање. Буквално во кое одделение на администрацијата е во постапка на обработка!

Електронската постапка ќе заштеди милиони од Буџетот на РМ!

Одговор ќе подигнете на било кој шалтер, во било кое место низ државата! Со единствениот број, после добиено известување дека постапката е завршена, Ви се доставува авторизиран одговор!

Државата постои само за да им служи на граѓаните, а не обратно.

#МакедонскиКонцепт🇲🇰

 

 

loading...

 

Македонија

Свет