(ВИДЕО) Саше Политико до Мицковски: Вашата биографија не ветува многу, сте биле шеф на партиската кадровска комисија а кадровскиот раскош на минатата власт е добро познат, пола се на суд а пола се избегани од земјава, сте биле шеф на ЕЛЕМ кој во ваше време заговараше парк со мајмуни и фазани од 15 милиона евра, сте биле шеф на изборни штабови а знаеме како ВМРО победуваше на избори!

Објавено на 19.11.2019 во 16:23:25 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет