(ВИДЕО) АКАДЕМИК ТАКИ ФИТИ: ЌЕ СЕ МЕНУВААТ УЧЕБНИЦИТЕ И ВО БУГАРИЈА И ВО МАКЕДОНИЈА, ШТО Е БИТНО ШТО БИЛ ПО ЕТНОС ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ КОГА ЦЕЛ ЖИВОТ СЕ БОРЕЛ ЗА МАКЕДОНИЈА?!?!

Објавено на 19.11.2019 во 10:56:45 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет