ОВОЈ СИ СЕ НАВИКНА СО МИЛИОНИ ДА ГО БУШИ МАКЕДОНСКОТО СУДСТВО: ОРЦЕ КАМЧЕВ ПОНУДИЛ НАД 2 МИЛИОНА ЕВРА ЗА ПАСОШ

Објавено на 18.11.2019 во 21:52:12 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Foto
 
 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Барањето е поднесено во петокот, откако претходно обвинителката Лиле Стефанова одби да му даде нов времен пасош. 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Сега судот треба да одлучи дали Камчев ќе добие нов привремен пасош со рок на важност од 12 месеци, за да присуствува на службени патувања кои се однапред закажани.

Претходно специјалната јавна обвинителка, Катица Јанева му овозможи на Камчев да добие привремена патна исправа со важност од 6 месеци.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет