ПЕНДАРОВСКИ ГИ ДОДЕЛИ СТИПЕНДИИТЕ БОРИС ТРАЈКОВСКИ: Се надевам дека ќе бидат како Трајковски, ќе бидат вредни, скромни, пријателски настроени, одговорни

Објавено на 18.11.2019 во 15:16:48 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stevo Pendarovski
 
Им честитам на овогодинешните добитници на стипендиите „Борис Трајковски“ и верувам дека ќе ги почитуваат и ќе ги актуализираат вредностите кои ги промовираше и ги живееше претседателот Борис Трајковски.
 
А тоа е соработка, пријателство, почитување, скромност и одговорност.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет