ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ СЕ ПОФАЛИ НА ТВИТЕР: Набавка на нова опрема за детската градинка во општините Куманово, Брвеница и Босилово, за полесно учење и развој кај децата

Објавено на 18.11.2019 во 14:26:35 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Зоран Заев
 
Набавка на нова опрема за детската градинка во општините Куманово, Брвеница и Босилово, за полесно учење и развој кај децата. Со обезбедување квалитетни услови за ран детски развој создаваме еднакви можности за сите деца. #СеГрижиме
https://vlada.mk/node/19408

 

 

loading...

 

Македонија

Свет