БОМБА НА ЗАЕВ: Вчера заедно со заменик претседателката Шекеринска се вративме од Шведска каде постигнавме голем заеднички успех. СДСМ стана дел од лидерството на влијателното меѓународно движење Прогресивна алијанса!

Објавено на 17.11.2019 во 23:31:15 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Претседателот Заев на трибина на Форум на жени на СДСМ: Ја добивме честа заедно да ја водиме Прогресивната алијанса, тоа е огромен успех, тоа носи еднаквоста


Горд што сум денеска сум опркужен со силни, независни и храбри жени, затоа што вие ми ја давате силата, порача претседателот Зоран Заев на трибината на Форумот на жени на СДСМ под мотото „ 20 години чекориме по патот на еднаквоста“.

-Вчера заедно со заменик претседателката Шекеринска се вративме од Шведка каде постигнавме голем заеднички успех. СДСМ стана дел од лидерството на влијателното меѓународно движење Прогресивна алијанса. Јас и заменик претседателката на СДСМ, Радмила Шекеринска сме избрани во Бордот на Прогресивна Алијанса, највисокото тело што ги дава политичките насоки и решава за најважните организациски и политичи прашања. Еднаквоста носи успеси секаде. Тоа е голем, заеднички успех и ќе продолжиме по патот на успехот, порача Заев.

 * реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет