ДЕБАКЛ НА ВМРО ДПМНЕ ВО БЕРОВО: Само 30 души се појавија на закажаната трибина со Јанушев

Објавено на 17.11.2019 во 22:14:45 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

И денешниот собир на ВМРО ДПМНЕ во Берово помина со многу слаба посетеност.

По дебаклот во Прилеп, Пробиштип, Кавадарци, низата на градови каде што ВМРО ДПМНЕ доживува слаба поддршка од граѓаните продолжува.

И додека ВМРО ДПМНЕ многу помала поддршка од граѓаните, посетеноста на трибините организирани до СДСМ е се’ поголема:

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Од трибината на СДСМ во Берово оддржана на 29 октомври 2019

 

 

loading...

 

Македонија

Свет