ЕДИНСТВЕНО СО КОУЗОН ПРАВО КОН ЦЕЛТА ЛЕТНА РАБОТА ЗА СТУДЕНТИ ВО ГЕРМАНИЈА – 2020

Објавено на 17.11.2019 во 21:50:03 часот | Македонија

Почитувани Студенти
Во соработка со Државниот завод за вработување на Република Германија , Коузон Студентски сервис Ви нуди ексклузивна можност да бидете дел од интернационална работна пракса во Германски компании во летните месеци од 2020 година.
( Ferienbeschäftigung 2020)

Коузон е единствена лицензирана агенција во Македонија за спроведување на оваа програма. shorturl.at/lrxzH
( Mazedonische Partnerstelle der Bundesagentur für Arbeit für mazedonische Studierende)

Пријавувањето за учество во програмата е БЕСПЛАТНО и ќе трае до 20 Февруари 2020.
Бројот на учесници е ограничен, така што сите Вие кои би биле заинтересирани Ве Молиме што поскоро да ни испратите е-маил со Ваше CV на германски јазик на [email protected]

Работната пракса во Германија може да Ви обезбеди многу привилегии во идната професионална кариера.
Доколку зборувате Германски јазик на одредено ниво , имате желба за работа и пред се сакате да го усовршите познавањето на германскиот јазик, Ве уверуваме дека ова е ИДЕАЛНА ПРИЛИКА ЗА ВАС.

За сите можни прашања или барања до нас , Ве молиме да не контактирате преку е-маил или слободно посетете не во некоја од нашите канцеларии ширум Македонија.

За повеќе информации слободно јавете се и на 078 45 44 26 Коузон

 

 

loading...

 

Македонија

Свет