(ВИДЕО) СЕ ГЛЕДА ДЕКА СТЕВО НАУЧИЛ МНОГУ ОД БОРИС И БРАНКО, СО ИСКУСНИОТ СЕРГЕЈ ЛАВРОВ БЕЗ ГРАМ ТРЕМА НА СОВРШЕН АНГЛИСКИ: Твојот амбасадор во Скопје се чуди дека прифатив да одам во Москва на воената парада на денот на победата над фашизмот, што е тука чудно, Русија беше главен фактор што нацистите беа поразени!

Објавено на 13.11.2019 во 12:17:35 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Се гледа дека Стево научил многу од годините кога беше советник на претседателите Борис Трајковски и Бранко Црвенковски, сосема опуштено без грам трема знае и може да се впушти во муабет со големи политичари од светски калибар каков што е вечниот руски министер за надворешни работи, Сергеј Лавров, вториот најмоќен човек во Русија после Путин.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет