КАКВИ СЕ САМО ТОА ХОШТАПЛЕРИ: СЕКРЕТАРОТ НА ВМРО ДПМНЕ ЗА МЕЃУНАРОДНА СОРАБОТКА, МУЦУНСКИ СО НЕВИДЕНА ЛЕСНОТИЈА ШИРЕШЕ ЛАЖНИ ВЕСТИ НА КАНАЛ 5!!!

Објавено на 13.11.2019 во 00:17:57 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Човекот е секретар за меѓународна соранотка на ВМРО ДПМНЕ, што значи ако нешто треба да знае е што работат Димитров, Радмила, Османи и Заев на меѓународен план?!

И тој без око да му трепне на Канал 5 вчера во емисијата Само Вистина го изјави следново:

- За 3 години власт на СДСМ, немаме официјален прием во Париз на преставник на нашата влада, сите средби се на маргините на некакви меѓународни конференции!

НЕВИДЕНА ЛАГА!!! Овие 3 години имаше преку 5 официјални посети на Париз од страна на првите луѓе на владата и тоа се работеше за официјални средби со дочек со војска со свирење на химни итн итн... Еве неколку:

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Како може ВМРОВЦИТЕ вака брутално да лажат?! Они политиката ја разбираат на чист ПР по можност да е измислено и страшно и народот да се фати на јадицата! Неверојатни ѓубриња и патолошко лажови се овие ВМРОВЦИТЕ!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет