НЕУТРАЛЦИТЕ СЕ ПРЕТЕРАА: Е ова е веќе дестилиран вмроизам. Којзнае што ќе тропа до избори. Веројатно ќе се префрли на zajko, crpko, tenderko, balista

Објавено на 12.11.2019 во 23:03:17 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет