БОМБА НА ЗАЕВ: ТАВ МАКЕДОНИЈА ЌЕ ДАДАТ 35 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ВОДОВОДИ, ГРАДИНКИ, ШКОЛИ И ПАТИШТА!

Објавено на 12.11.2019 во 21:27:54 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Наместо да градат аеродром во Штип како што имаа обврска, со Тав Македонија се договоривме да донираат 35 милиони евра за градинки, школи, водоводи и патишта за што следната година ќе потпишеме и анекс на договор.

Премиерот Заев на прес конференцијата за новиот буџет за 2020-та година.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет