(ВИДЕО) ИЛИЈА ЈОВАНОВСКИ: Вкупната инвестиција во патната инфраструктура во Прилеп изнесува 47.000.000 денари!

Објавено на 08.11.2019 во 19:09:15 часот | Македонија

 

Реконструкции на патната инфраструктура во 2019 година:

 Асфалтирани и реконструирани 24 улици во општина Прилеп.
 Вкупна должина на новопоставен асфалт: 12 километри.
 Тампонирани улици во градот и населените места: 20 километри.
 Вкупна инвестиција во патна инфраструктура: 47.000.000 денари.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет