ВО ОВОЈ МАРКЕТ НЕМА ГРЧКИ МАСЛИНКИ НИТИ АМЕРИЧКИ БАТАЦИ САМО РУСКА САЛАТА

Објавено на 06.11.2019 во 12:10:14 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Какво лудило е ова, ВМРОВЦИТЕ се неверојатни...
 
Многу интересни луѓе се, патриотизмот им е прејака емоција и не може да се носат со неа и им прави нерврни проблеми...

 

 

loading...

 

Македонија

Свет