Колозова: Елитата е вознемирена дека политиките не биле доволно прогресивни

Објавено на 03.11.2019 во 10:20:00 часот | Македонија

Елитата е вознемирена дека политиките не биле доволно прогресивни.

Елитата бара права за работниците – зборуваат во име на работникот (оти тој е “беззаб сендвичојадец,” па они мислат и зборуваат во негово име).

Ве поддржувам напудрена левицо, и затоа предлагам: спуштен праг за НВОа, академија и слично, укинување повластена даночна за култура, наука и образование.

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

За возврат, да се крене прагот за трговци поединци, сопственици на мали фирми со до 3 вработени и земјоделци, а барам и под 10% персонален за оние на минимална плата.

И тука завршувам со лажната позерска елитистичка квази прогресивна сцена.

ФБ Статус на Катерина Колозова

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет