(ВИДЕО) ВЛАДИМИР ПЕТРЕВСКИ ОД ВЕБ САЈТОТ ПРОВЕРКА НА ФАКТИ: Груевци ги доведоа лажните вести до совршенство, со државни пари поставуваа огласи во магазинот Форбс на кои кои велеа дека земјава е лидер во светот, а потоа во земјава ги преставуваа тие огласи како вести на Форбс!

Објавено на 02.11.2019 во 22:32:15 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Груевци ги доведоа лажните вести до совршенство, на пример со државни пари плаќаа огласи во магазинот Форбс и потоа тие огласи ги преставуваа како вести и признанија на светот за тоа дека земјава била светски економски лидер во реформи итн, и ние вртевме телефони во Форбс они ни велат абе луѓе тоа е оглас не е тоа наша вест и едвај успеавме тоа да им го разбиеме како манипулација.

Владимир Петревски уредник на веб сајтот проверка на факти.

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет