ПАРКОВИТЕ ВО СКОПЈЕ ЌЕ СЕ ЧИСТАТ СО 6 ЕЛЕКТРО МОБИЛИ

Објавено на 29.10.2019 во 18:42:51 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

ШЕСТ ЕЛЕКТРОМОБИЛИ НАМЕНЕТИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ПОГОЛЕМИТЕ ГРАДСКИ ПАРКОВИ 🌳

ЈП „Градски паркинг“ ќе донира шест електромобили на Град Скопје. Овие 6 електромобили во иднина ќе се користат за потребите на Град Скопје при реализација на активности во поголемите градски паркови.

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
--------------------------------------------------------------------------------------------------------


Електромобилите работат на електричен погон и не го загадуваат амбиенталниот воздух, а нивното користење од страна на екипите на Град Скопје ќе овозможи поголема ефикасност и подобра контрола на теренот при одржувањето големите јавни зелени површини.

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет