МНОГУ НАПНАТА ЕМОЦИОНАЛНА ДРАМА Е НОВИОТ ФИЛМ ,,ВРБА,, НА МИЛЧО МАНЧЕВСКИ: ОД ПЕТОК ВО КИНО МИЛЕНИУМ

Објавено на 29.10.2019 во 17:15:07 часот | Филмови

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Новиот филм на Милчо Манчевски, „Врба“, во петок (1 Ноември) во 20 часот со премиерна проекција во Градско Кино Милениум.

Истиот ден филмот ќе биде прикажан и во 22:00 часот., а од 2 до 6 ноември ќе може да го погледнете во три термини - 17.30, 20.00 и 22.00 часот.

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Филмови

Македонија