(ВИДЕО) ОСНОВАЧОТ НА ПЕЈ ПАЛ СО КОНТРОВЕРЗНА ИДЕЈА: Компаниите треба да се стремат да станат монополи, конкуренцијата е за лузери!

Објавено на 21.10.2019 во 10:43:27 часот | Бизнис

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Конкуренцијата е за лузери, парите се кај монополите и сите компании треба да се трудат да станат монополи и да ја уништст конкуренцијата.

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ова е суровата вистина која ретко ја слушаме, но која редовно ја промовира основачот на Пеј Пал, инвеститорот Питер Тил.

 

 

loading...

 

Бизнис

Македонија