(ВИДЕО) О ГОСПОДЕ БОЖЕ ШТО ЌЕ СЕ ПРАВИ СО ОВИЕ: Вмровците ширум земјава слават со знамиња и свират со коли низ градовите затоа што ќе имало избори за 6 месеци од сега?!?!

Објавено на 20.10.2019 во 22:57:16 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

<blockquote class="twitter-tweet">
<p lang="sr" dir="ltr">Изборите се за 6 месеци, ама небањатите вошки свират и ваљда нешто слават во Куманово.<br />Епа дами и господа, вакви копилиња врло вероватно е да ни бидат новите властодржци.<br />Ликови кои требаше да бидат во робија, за жал можно е да бидат у државни фотељи. <a href="https://t.co/rjaDtb5cXF">pic.twitter.com/rjaDtb5cXF</a></p>
&mdash; Драгуљче (@SieMiGaDjuro) <a href="https://twitter.com/SieMiGaDjuro/status/1186009327255150595?ref_src=twsrc%5Etfw">October 20, 2019</a></blockquote>
<script charset="utf-8" type="text/javascript" src="https://platform.twitter.com/widgets.js"></script>

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Што ќе се прави со оваа багра?!?! Еј слават сега а изборите ќе бидат за 6 месеци?!?! И што слават, демек ќе победеле?!?! Ццц...

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет