КРВАВИ ТЕНДЕРИ?!?! КОЈ МУ ГИ ПИШУВА ГОВОРИТЕ НА МИЦКОВСКИ?!?! ДЕЧКОТО ДА НАМАЛИ СО КАФЕТО И НЕКА СПИЕ ПОВЕЌЕ!!!

Објавено на 20.10.2019 во 22:22:23 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Во еден од последните свои говори, Мицковски споменува некакви КРВАВИ ТЕНДЕРИ?!?!

Што му е на човекот?! Какви се овие ебени крвави тендери?!?!

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Значи тој што му ги пишува говорите на Мицко малце нека спие повеќе и нека намали со кафето, ептен забегал човекот.

 

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Значи треба јак и жесток речник ама за се има граница бре!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет