СЕЛА: ЈА ПОДОБРИВ МАЛЦЕ АТМОСФЕРАТА НА СРЕДБАТА, ЈА ДОНЕСОВ ЕДИНСТВЕНАТА ЖЕНА НА ЛИДЕРСКАТА СРЕДБА, ИНАЧЕ ТОА ЌЕ БЕШЕ СОБИР НА МАЖИ

Објавено на 20.10.2019 во 21:38:37 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Највицкаст вечерва беше лидерот на Албанска Алијанса, Зијадин Села.

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Време е да се случи конечно и промената кај Албанците во Северна Македонија, на сите што им е здосадено од партиите кои владеат 30 години во земјава, на 12-ти април е време да се случи таа промена за да ги задржиме младите тука. Инаку јас ја подобрив малце атмосферата, Алијанса ја донесе единствената жена политичар на оваа средба, нашата потпретседателка, инаку ќе беше само собир на мажи вечерва...

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Зијадиин Села беше многу харизматичен вечерва. Инаку политиката е многу брутална, тој сега се бори да се врати на власт партијата која сакаше да го убие и за малце ќе успееше во тоа...

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Но да веруваме дека ВМРО сепак нема да се врати на власт, шансите за тоа за среќа се многу мали...

 

 

loading...

 

Македонија

Свет