СЛИКАТА ЗБОРУВА ДОВОЛНО: Изразот на лицето на преведувачката кога Трамп му кажа на италијанскиот претседател дека Америка и Италија се сојузници уште од времето на римското царство!

Објавено на 17.10.2019 во 22:18:47 часот | Свет

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Трамп цело време му се обраќал на италијанскиот претседател со МОЦАРЕЛА?!?!

И му рекол дека САД и Италија се сојузници уште од времето на римското царство?!

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Изразот на лицето на преведувачката е хит на социјалните мрежи!

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Свет

Македонија