(ВИДЕО) ЉУПЧО ПЕТКОВСКИ ОД ЕВРОТИНК: Претпазливоста на Франција е поради однесувањето на Полска, Унгарија и Словачка кои сакаат ЕУ фондови но не сакаат никакви одговорности!

Објавено на 15.10.2019 во 14:23:52 часот | Македонија

* Реклами

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* реклами  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* реклами -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Однесувањето на нашите најголеми промотори и помагачи е наш најголем проблем затоа што Франција и Холандија се лутат на Полска, Унгарија и Словачка кои многу сакаат ЕУ фондови но не сакаат одговорности па не примина бегалци и не придонесуваат во другите солидарни политики во ЕУ!

Љупчо Петковски од Евротинк на Топ Тема на Телма.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет