ЕВЕ ЗОШТО Е ОМИЛЕНИОТ АМЕРИКАНСКИ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СИТЕ: Стариот Џими Картер на 95 години со модро око и завои помагаше во изградба на домови за бездомници

Објавено на 10.10.2019 во 10:08:09 часот | Свет

Пред неколку дена стариот екс претседател Џими Картер паднал дома и се повредил, добил 10 конци и завои на окото.

Но тоа не го спречи на 95 години да оди во Њу Орлеанс и да помага со Хабитат да се изградат домови за бездомници.

Тој тоа го прави 35 години и има помогнато да се изградат 100 000 домови заедно со Хабитат!

Линк до целата сторија, овде.

 

 

loading...

 

Свет

Македонија