(ВИДЕО) ЕВЕ ЗОШТО Е НАЈБОГАТ НА СВЕТОТ: Бил Гејтс уште на 17 години во време кога немало персонални компјутери во тв интервју предвиде дека ќе има продавници за софтвер како што имало продавници за весници

Објавено на 09.10.2019 во 22:13:30 часот | Технологија

 

 

loading...

 

Технологија

Македонија