Прес-конференција на Владата на Република Северна Македонија: 10 илјади семејства во Тетово, Битола, Кичево и Скопје ќе добијат по 1000 евра за набавка на клима инвертери

Објавено на 09.10.2019 во 21:47:58 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет