ЗЛАТКО МАРИН: Деновиве ги исчистивме улиците „Ѓорги Капчев“, сервисните улици во Стар Аеродром, Реонски центар и Мичурин. Со ваква динамика продолжуваме и понатаму

Објавено на 08.10.2019 во 14:08:08 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет