(ВИДЕО) АМЕРИКА ВО ШОК: Затвореник призна дека убил над 90 жени во минатите 30 години, со тоа тој станува најголемиот сериски убиец во историјата на САД

Објавено на 07.10.2019 во 23:11:33 часот | Црна Хроника

 

 

loading...

 

Црна Хроника

Македонија