(ВИДЕО) БИЛ БУР РАСТУРИ СО НАЈНОВИОТ СТЕНТ АП: Кога ќе ги направат роботите толку добри да можат да ги заменат жените и мажите, тогаш секој ќе биде во врска и во брак со робот, луѓето нема веќе да живеат со луѓе, секој ќе може да си нарача совршен партнер на АЛИ ЕКСПРЕС или АМАЗОН!

Објавено на 30.09.2019 во 20:37:05 часот | Забава

Линк до најновиот стент ап шоу на Бил Бур насловен ТИГАР ОД ХАРТИЈА на следниов линк.

 

 

loading...

 

Забава

Македонија