(ВИДЕО) ЖЕСТОКО БЕШЕ ВО СТУДИОТО НА ТВ 24 ВО НАЈНОВАТА ЕМИСИЈА ОТВОРЕНО, ДОНЕВ ВРЕСКАШЕ НАЈСИЛНО НО НЕМАШЕ СИЛНИ АРГУМЕНТИ, ИЗГУБИ ОД ПРО-ЕВРОПСКИТЕ АНАЛИТИЧАРИ

Објавено на 26.09.2019 во 14:43:10 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет