ШОКАНТНО, ГЕРО ГО ДОПРЕ ДНОТО, КОНЕЧНО ЧОВЕКОТ СТАНА КУРТОН БРОЈ ЈЕДАН: Бранко добро направил што не ги објавил бомбите за режимот на Груевски, тие снимки се нелегални и опасни?!?!

Објавено на 26.09.2019 во 11:15:46 часот | Македонија

- Бомбите се нелегални и може на долг рок да се злоупотребат затоа Бранко добро направил што не ги објави?!?!?!

Ова во емисијата Анализа го кажа новинарот Бранко Геровски. Значи конечно трансформацијата е завршена, Геро е веќе КУРТОН БРОЈ ЈЕДАН!!!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет